+358 40 709 6452 hevoskoulutus@iloteho.fi

Verkkoluento: Hevosen rauhoittavat signaalit

LUENTO: “Hevosen rauhoittavat signaalit ja ruokapalkinnolla kouluttamisen taito”

Hämmästeletkö joskus miksi hevonen käyttäytyy niin kuin käyttäytyy? Tai miksi kouluttamisen tulos ei ollutkaan toivottu? Saatat saada tältä luennolta ideoita ratkoa noita asioita. Luennossa perehdymme miten tulkita hevosen eleitä ja miten mukauttaa koulutustilanteita hevosen tunnetila huomioiden. Luennolla käydään läpi kouluttamisen perusteita ja oikeaoppista positiivisen vahvisteen käyttöä, jotta mahdollistetaan tehokas ja molemmille osapuolille turvallinen ja miellyttävä oppimiskokemus. Luento on monipuolinen kattaus ruokapalkinnolla kouluttamisen perusteista ja luennon jälkeen ymmärrät paremmin positiivisen vahvisteen edut ja osaa ratkoa mahdollisia ongelmatilanteita. Luennolla käydään läpi hevosen rauhoittavat signaalit, niiden tunnistamista, hevosen mielentilaan vaikuttamista ja positiivisen vahvisteen käyttöä hevosen kouluttamisessa.

Luentotallenne on käytettävissäsi rajoittamattoman ajan, joten voi todella kuunnella sen omaan tahtiisi sopivasti.

Luennoitsijana Eläintenkouluttaja, EAT Aino Koivukunnas. Ainolla on 19 vuoden kokemus hevosen kouluttamisesta positiivisella vahvisteella ja erityisesti ongelmakäytösten ratkaisusta. Luento on käytettävissäsi ilman aikarajaa.

Hinta: 25,00€

 

Osta luento tästä

LUENNON OSTANEILLE MYÖS ETÄVALMENNUS -20%

Kerro palautetta luennosta, saat etävalmennuksesta -20% alennuksen toukokuun loppuun asti. Etävalmennuksesta lisää ja hinnasto löytyy tästä linkistä